Contact

Overheidsopdrachten houden tal van opportuniteiten in voor uw onderneming. De openbare sector is onderworpen aan een strikte reglementering. Met een grondige voorbereiding maakt u het verschil. Wij kunnen u daarbij helpen! Bezorg ons uw gegevens en maak kans op een coachingprogramma van 4 uur op maat voor u en uw team. Zo hebt u alle troeven in handen om het potentieel van deze grote markt ten volle te benutten.

Ik waag nu mijn kans.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt**

Wenst u dit liever niet, vink dan dit vakje aan.

* Verplichte velden

** Selectie na analyse van uw dossier en afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen.

Reglement

De 4 uur gratis consultancy op maat zijn voorzien voor ondernemingen met een zakencijfer van 10 miljoen euro of meer, en bestaat uit het volgende: vorming en coaching door experten van EBP (www.ebp.be) ter plaatse in uw onderneming, met aandacht voor het optimaliseren van een succesvolle deelname aan overheidsopdrachten.

Ondernemingen kunnen een aanvraag indienen  tot 28 februari 2017. Elke aanvraag wordt door een team van specialisten van Belfius Bank geanalyseerd op het potentieel om zaken te doen met de overheid. Over de redenen voor het al dan niet toekennen van de 4 uur gratis consultancy wordt niet gecorrespondeerd.

Coachingprogramma

  • Uiteenzetting over (de aanpak van) overheidsopdrachten
  • Hoe orders vinden die het best aansluiten bij uw specialiteit?
  • Hoe een bestek optimaal invullen?
  • Wat zijn uw rechten als inschrijver en waar moet u aandacht voor hebben?
  • De impact van dergelijke opdrachten meten en uw medewerkers overtuigen eraan deel te nemen